Technische tekeningen

Waar loopt een wegdeel precies? Hoe ziet de nieuwbouwwijk er uit? Wat wordt de exacte locatie van het straatmeubilair? Een technische tekening geeft antwoord op al deze vragen. In de praktijk kan er daardoor sneller en efficiënter gewerkt worden. Een technische tekening laat zien waar praktijk en theorie kunnen botsen. Obstakels zijn op papier al zichtbaar waardoor mogelijke problemen al preventief kunnen worden opgelost.

 

Toevoeging van POI’s

Image

Toevoeging van vegetatie, straatmeubilair en putten.

Binnen de kaart kunnen er verschillende objecten toegevoegd worden. Deze objecten zijn op te delen in vegetatie, straatmeubilair en putten en zijn afkomstig vanuit de BGT. Deze data wordt net als de data die als basis wordt gebruikt, opgenomen vanuit de BGT. Naast deze drie basis POI’s is er binnen Nederland ook de mogelijkheid om deze opties verder onder te verdelen. Straatmeubilair wordt verdeeld in onder andere: lantaarnpalen, verkeersborden, stoplichten of wegwijzers. De putten worden ook weer onderverdeeld in verschillende soorten putten evenals de vegetatie. Deze extra onderverdeling is nog niet overal mogelijk, voor meer informatie hierover klik op: extra onderverdeling POI’s.

Aanlever mogelijkheden

Mogelijkheden voor het eindproduct.

Standaard wordt het kaartbeeld opgeleverd als JPG, DWG, PDF of print op verschillende formaten. Daarnaast kan het kaartbeeld aangeleverd worden als HTML document. Dit laatste is extra handig voor het delen van uw gegevens met uw werknemers. De tekening kan geplaatst worden op uw website zodat iedereen binnen het bedrijf deze kan raadplegen.
 
 
Vraag een offerte aan!