3D visualisatie

Naast onze technische tekeningen leveren wij dus ook drie-dimensionale kaartbeelden. Uw data wordt hierdoor nog duidelijker in beeld gebracht, dit zorgt voor een overzichtelijk project. Dit product is ook geschikt voor gebieden met reliëf omdat de hoogte zeer gedetailleerd kan wordt weergegeven.

 

Uitwerking POI’s

Image

Zoals eerder te lezen was zijn de producten te verreiken met verschillende POI’s. Deze POI’s kunnen net als bij de technische tekeningen ook worden toegepast binnen onze drie-dimensionale beelden. Hierdoor wordt het beeld nog realistischer dus duidelijker. Deze POI’s worden net als bij de technische tekening ingedeeld in drie soorten van objecten: vegetatie, straatmeubilair en putten. Binnen veel stedelijke gebieden in Nederland is er ook de mogelijkheid tot het nog verder uitwerken van deze POI’s (BGT plus-functie). Wilt U weten of uw gebied valt binnen de normen van de BGT plus-functie klik dan op plusfunctie.

 

Mogelijkheden tot aanlevering

Image

De drie-dimensionale kaartbeelden worden op verschillende manieren aangeboden. Zo zijn de beelden standaard te verkrijgen als raster (image), dit is een statisch beeld dat een impressie weergeeft van het onderwerp. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een animatie (video) zo is het goed mogelijk om bijvoorbeeld verkeerssituaties weer te geven. Tenslotte kunt u het beeld als 3D object geleverd krijgen in de bestandsformaten OBJ, FBX EN 3DS. Dit kan handig zijn voor eigen nabewerking.
 
 
Vraag een offerte aan!